Šport
24 ogledov

Ratajec podaljšal z Gorenjem

RK Gorenje Velenje Youtube
Rokometaši Gorenja Velenja že vse od začetka sezone sestavljajo ekipo, ki bo igrala v prihodnji sezoni. Zvestobo "osam" je za leto dni obljubil tudi 25-letni Anže Ratajec.

Anže Ratajec je v Velenje prišel konec sezone 2014/2015, pred tem je po Trimu iz Trebnja leto dni igral za madžarskega prvoligaša Csurgoi, in podpisal dvoletno pogodbo, ki jo je zdaj podaljšal še najmanj za leto dni.

"Odločitev je bila zelo preprosta, po pogovoru s trenerjem dr. Markom Šibilo in vodstvom kluba sem dobil občutek, da si vsi zelo želijo, da nadaljujemo skupno pot. Želja je bila obojestranska in tako smo sklenili novo pogodbo. Kljub temu, da se bo ekipa v prihodnji sezoni precej spremenila, sem se odločil, da svojo začrtano pot nadaljujem v Velenju, kjer so cilji vedno visoki. Veselim se prihodnje sezone, kjer bomo skupaj z ekipo znova napadali najvišja mesta," je ob podaljšanju pogodbe dejal rokometaš iz Trebnjega, ki igra na mestu srednjega zunanjega igralca.

"V klubu ob pozitivnih pogovorih z ligo SEHA ter nadaljnji negotovosti glede dejstva, ali bomo v naslednji sezoni igrali v ligi prvakov ali pokalu EHF, sestavljamo ekipo za prihodnost, ob čemer je eden od ciljev, ki smo si ga zastavili, da proračun članskega moštva zmanjšamo za deset odstotkov. V skladu s temi smernicami smo izjemno zadovoljni, da smo se za nekoliko spremenjeno pogodbo dogovorili tudi z Anžetom Ratajcem, ki bo v RK Gorenje Velenje igral vsaj še v sezoni 2016/17," pa je dejal Matej Avanzo, direktor rokometašev Gorenja Velenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.