Šport
14 ogledov

"Realovec" Bolt: "Ne bom razočaral"

usain bolt zagreb
1/7
Marko Prpić/Pixsell
Kakšen dogodek pri naših južnih sosedih: na 61. Hanžekovićevem memorialu, mitingu world challenge, bo tekla tudi jamajška strela, Usain Bolt, ki je na Hrvaškem v dar dobil – Realov dres.

Pred 61. memorialom Borisa Hanžekovića, prestižnim atletskim mitingom v Zagrebu, kjer bo sodeloval tudi prvi atletski zvezdnik zemeljske oble Usain Bolt, se je ta v Zagrebu pojavil na tiskovni konferenci. "Bog me ni izbral, da bom najhitrejši. To je posledica trdega dela in truda, brez katerih ne bi prišel na to raven. Zelo sem osredotočen na svoje delo," je dejal jamajški zvezdnik in se dotaknil še torkovega teka na sto metrov: "Obljubljam hiter tek. Ne bom razočaral. Moj cilj je navdušiti gledalce, kjerkoli že nastopam." Zanimivo: Bolt ni prvič v Zagrebu, kjer je nastopil že pred petimi leti, tedaj še kot anonimen tekač, a je kljub temu zmagal. Pred obračunom Dinama in Reala v Ligi prvakov se je izprsil župan Milan Bandić, ki je na zgražanje hrvaških medijev Boltu podaril – dres Reala s podpisi igralcev.

"V Zagrebu mi je lepo, ker sem tu že zmagal. Sicer pa mesta nisem videl veliko, morda pridem na Jadran na oddih. Miting v Zagrebu sem sicer izbral, ker je umeščen idealno med svetovno prvenstvo in mitingom Diamantne lige v Bruslju," je še dejal Bolt, ki so ga organizatorji pohvalili za izjemno skromnost. "Ničesar posebnega ni zahteval, nikakršnih šampanjcev ali česa podobnega, zato zanj ni bilo treba zagotoviti dodatnega varovanja," je povedala direktorica mitinga Ivana Brkljačić, ki bo med drugim gostila tudi Blanko Vlašić, Ano Čičerovo, Primoža Kozmusa, Dayrona Roblesa ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.