Šport
3535 ogledov

Mama bodrila svojega sina, kar je sledilo, je šokiralo vse

Pavel Kotov Profimedia
Ruski tenisač Pavel Kotov se je v zanj stresnem delu dvoboja spravil na lastno mamo.

Med kvalifikacijskim dvobojem v Madridu, kjer v teh dneh poteka drugi od skupno treh prestižnih turnirjev serije masters 1000, se je zgodil incident, v katerem je ruski teniški igralec Pavel Kotov grozil svoji mami. 
 
Kotov in njegov tekmec Kimmer Coppejans sta si razdelila prva dva niza, v tretjem pa je ruski tenisač prvi vodstvu s 5:3 serviral za zmago, pri čemer so ga izdali živci. Pri zaostanku z 0:30 je Kotov svoj gnev usmeril proti mami, ki ga je poskušala bodriti s tribune.

"Mama, če takoj ne utihneš, boš dobila žogico v glavo. Ali je to jasno?" je zagrozil ruski tenisač.

 | Avtor:

Jezna reakcija mu ni kaj bistveno pomagala, saj je v nadaljevanju oddal svoj servis, nato pa izgubil še naslednji dve igri.  Coppejans je pri vodstvu s 6:5 celo serviral za zmago, a je Kotov uspel strniti misli in izsilil podaljšano igro, v kateri je nato zmagal z 8:6.

"Bil je težak dvoboj in včasih človek izgubi nadzor. Zavedam se, da je to slab vzor in da je takšno vedenje nesprejemljivo. Upam, da me ne bo kdo posnemal. Če vas že zanima, sem se mami takoj po dvoboju opravičil," je obžaloval Kotov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice