Šport
14 ogledov

Rusi Capellu ne plačujejo

fabio capello EPA
Član izvršnega odbora ruske nogometne zveze Sergej Stepašin je izjavil, da si zveza ne more privoščiti selektorja Fabia Capella.

Italijan ima pogodbo z rusko zvezso sklenjeno do konca leta 2018, ko bo Rusija tudi gostila svetovno prvenstvo, a so v zvezi ugotovili, da si ne bodo mogli privoščiti devetih milijonov letne plače selektorja.

"Dejstvo je, da preprosto nimamo dovolj denarja za plačo Fabia Capella. Nismo ponosni na to, da selektorju ne moremo izplačati sredstev, ki smo mu jih dolžni. Ko smo sklepali dogovor, bi morali razmišljati, iz katerih virov ga bomo plačali, a smo se znašli v položaju, ko moramo iskati nove vire," je za rusko tiskovno agencijo Interfax dejal Stepašin.

Capello, ki je v svoji bogati trenerski karieri vodil Milan, Juventus, Real Madrid, Romo in bil tudi angleški selektor, naj ne bi dobil plače že zadnjih pet mesecev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.