Šport
60 ogledov

Sam fuzbal me pust' gledat'

kijev olimpijski stadion EPA
Televizor bo za 24 dni postal najboljši prijatelj večine moških.

marko jerič kolumna žogomanijak | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
Pa se je vendarle začelo. Težko pričakovano evropsko prvenstvo v nogometu. No, vsaj za nas, ljubitelje in nekaj ljubiteljic okroglega usnja. Sicer bo večina predstavnic nežnejšega spola teh 24 dni zavijala z očmi in se spraševala, ali res nimamo početi ničesar pametnejšega kot buljiti v televizor, kako se gruča preznojenih moških bojuje za eno žogo.

Da, drage dame, žene in ljubice, teh nekaj dni boste le potrpele in nam nudile vsaj malo zadoščenja ob gledanju vseh 31 tekem evropskega prvenstva. Saj ne zahtevamo veliko, le svojo priljubljeno znamko piva, čips in nekaj uric miru na dan nam podarite. Morda se boste na začetku počutile zapostavljene, užaljene, celo zgrožene bi znale biti, vendar naj vas takoj malo pomirim.

V tem času, ko bomo mi doživljali nogometno ekstazo, lahko ve mirne volje zadovoljite svojo potrebo po šopingu, kofetkanju in čveku s svojimi najboljšimi prijateljicami oziroma počnete stvari, ki jih najbolj obvladate. Obljubimo, nič vam ne bomo zamerili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.