Šport
54 ogledov

Sani bo spet igral v Italiji

košarka Saša Despot
Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Sani Bečirović je podpisal dveletno pogodbo z italijanskim klubom Fulgorlibertas Forli.

Za Fulgorlibertas Forli, ki nastopa v drugoligaški konkurenci, bo Sani  Bečirović prvo tekmo odigral že danes, poleg 33-letnika pa sta omenjeno moštvo okrepila še Andrija Žižić in Ty Abbott, blizu prihodu je bil tudi Uroš Slokar.

"Cilji so visoki. Zaradi vseh težav, ki smo jih imeli in zaradi dejstva, da kompletni treniramo le nekaj dni, bo težko takoj na začetku ujeti pravi ritem. Definitivno bomo naredili vse, da pridemo med prve štiri ekipe in v playoff. V času priprav smo imeli sicer kar nekaj težav. Nismo imeli kje trenirati. Tudi zdaj se še kar naprej vozimo in prestavljamo iz ene dvorane v drugo. Še vedno ostajajo neki dolgovi do naše dvorane. Ne glede na vse smo dobro pripravljeni," je o svoji novi italijanski epizodi dejal Bečirović. 

Nekdanji slovenski reprezentant je sicer zelo zadovoljen s prihodom Žižića in Abbotta. "Imeli smo le nekaj skupnih treningov ampak verjamem, da se bomo dobro ujeli. Z Žižičem sem že igral pri Panathinaikosu. Klub je bil v pogovorih tudi z Urošem Slokarjem, vendar na žalost na koncu niso našli dogovora. Ekipa je vrhunska. Imamo super odnos. O teh mladih fantih lahko rečem vse najboljše. Pripravljeni so delati, poslušati in napredovati. S trenerjem imava super odnos. Nisem ga poznal do prihoda v ekipo, ampak sem slišal samo dobre besede o njemu. Nekako nisem imel dvomov. Sedaj to samo potrjuje na igrišču in odnosu katerega ima do nas. Z nestrpnostjo pričakujem prvo tekmo," pred sezono pravi Bečirović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.