Šport > Nogomet
133 ogledov

Še en Slovenec pri Interju

Luka Kerin gianlucadimarzio.com
Mladi up Krškega Luka Kerin je dokončal svoj prestop v milanski Inter.

Luka Kerin je na svoje sposobnosti opozoril že pred časom. S Krškim je osvojil državni naslov v selekcijah U13 in U15, je tudi eden vidnejših členov kadetske reprezentance Slovenije.

Že pozimi je bil Kerin blizu prestopa v Inter, o čemer smo že poročali, aktivnosti je potrdil tudi njegov agent Bojan Lazarević. Prestop je zdaj končan, potrdil ga je tudi slovenski drugoligaš, ki se bori za prvo mesto v Drugi ligi. Kolo pred koncem tekmovanja so Krčani drugi, v sklepnem dejanju sezone bodo gostili vodilni Aluminij, zmaga pa bi jim prinesla Prvo ligo.

Krško je s Kerinom že pred časom sklenilo profesionalno pogodbo, da je imelo vpliv na določanje cene. Sicer bi Inter slovenskega dragulja dobil za predpisano odškodnino, ki ne bi bila prav visoka za nogometaša takšnega potenciala.

Pri Krškem so se od Kerina čustveno poslovili, nekaj besed je spregovoril vodja mladinskega pogona Rok Zorko. Ali se bo Kerin v lombardijski prestolnici lahko naslonil na izkušnje Samirja Handanovića, pa bomo šele videli, saj ni gotovo, ali bo Ljubljančan ostal v klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.