Šport
3075 ogledov

Snubitev s ponižujočim razpletom, tega res ni pričakoval

Reševalni pas/Twitter
Nova blamaža med prenosom športnega dogodka v živo.

Nedavno smo poročali o neuspeli snubitvi na superpokalni tekmi Partizanom in Zenitom, tokratni prizori pa prihajajo iz ZDA, natančneje iz New Yorka, kjer sta se na tekmi hokejske lige NHL merili moštvi Florida Panthers in New York Islanders.

Pozornost 20-tisoč glave množice se je med enim izmed premorov z ledu preselila na tribuno, kjer je poskušal nek navijač domačega moštva zasnubiti svoje dekle. Na žalost se je njegov poskus končal z zavrnitvijo.

Po pričevanju očividcev je bil neznani hokejski navijač tako razočaran in poklapan, da je na tribuni komaj zadrževal solze.

"Slekel si je majico, na prsnem košu pa je imel napisano 'prosim, reci da, da, da'," je za New York Post povedal 17-letni David Marcus, ki je dogajanje spremljal iz neposredne bližine. "Dekle je bilo šokirano. Slišal sem jo reči: 'Kaj? Kaj se dogaja? Ne moreva.' 'Oh, prekleto,' je odvrnil on. Vsi so snemali, množica je ponorela. Ko je odšla po stopnicah, so vsi zavzdihnili. Nastala je cela norišnica."

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Čeprav so nekateri prepričani, da je bil prizor zaigran, pa Marcus glede pristnosti nima pomislekov. "Ko mu je pobegnila po stopnicah, je mojemu očetu dejal: 'Tukaj sedim brez majice pred 20.000 ljudmi. Kakšna sramota.' Takoj zatem so Panterji zabili gol. 'To je pa res slab znak,' je dodal."

"Prstan je držal v roki. Nabirale so se mu solze, bilo ga je zelo sram. Nato je z njeno torbico, ki jo je pustila tam, stekel po stopnicah. Nismo ju več videli."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice