Šport
46 ogledov

Selan med zmaji, Sila odhaja

Aleš Sila ne pozna recepta za zmago, a obljublja, da bodo zanjo naredili vse. Ra Žurnal24 main
Hokejisti Telemacha Olimpije so dobili novega soigralca. Pogodbo do konca sezone je podpisal 26-letni branilec Maks Selan, ki je bil po odhodu iz Kazahstana na preizkušnji pri zmajih.

Kot so pri Olimpiji zapisali na svoji spletni strani, se je Maks Selan izkazal z igro in pristopom tako na ledu kot ob njem ter zadovoljil vodstvo kluba. Vsaj za en mesec pa se je od Olimpije poslovil vratar AlešSila, ki bo igral za madžarski Ujpest.

"Ker ob sijajnem Andyju Chiodu v tej sezoni ni dobil veliko igralnega časa v ligi Ebel, je zaprosil vodstvo zmajev za odhod na Madžarsko, kjer bo zasedel mesto prvega vratarja. Vodstvo slovenskih prvakov je njegovi želji ugodilo," so pojasnili pri Olimpiji, ki si je pridržala pravico, da lahko Silo kadarkoli do konca mednarodnega prestopnega roka, pokliče nazaj v Ljubljano. Ob njegovem odhodu bo mesto drugega vratarja zeleno-belih prevzel Tomaž Trelc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.