Šport
1525 ogledov

Selektor težko našel besede: "Navdušen sem nad fanti."

slovenska rokometna reprezentanca Epa Slovenija - Norveška
Slovenski rokometaši pogledujejo proti odličju.

Slovenski rokometaši so občutili pravo olajšanje in radost že pred začetkom njihove današnje zadnje tekme v Malmöju. Za te občutke so poskrbeli Portugalci po zmagi nad Madžari, ki je Slovencem brez pravega boja proti kakovostnim Norvežanom navrgla polfinale evropskega prvenstva in petkov obračun s Španci, ki se bo začel ob 18. uri.

slovenska rokometna reprezentanca EP Šport Slovenija še pred tekmo z Norveško že v polfinalu EP

"Izredno sem ponosen na celotno ekipo, predvsem na igralce, selektorja in strokovni štab, a tudi na naše zdravniško in fizioterapevtsko in druge službe znotraj naše reprezentance. S prebojem v polfinale smo opravili veliko delo, hkrati pa fanti zatrjujejo, da še niso naredili vsega in da bodo naredili vse, da osvojijo kolajno. Na Švedskem so dokazali, da so pravi, prav nobenemu ne bomo lahek zalogaj," je po preboju v polfinale dejal prvi mož zveze Franjo Bobinac.

Preboja v polfinale se je izjemno razveselil tudi slovenski selektor Ljubomir Vranješ: "Ekipa si je to zaslužila, dolgo časa se je borila in trudila za to. Z besedami ne morem opisati svojih občutkov, a sem navdušen nad tem, kar moji varovanci počnejo na Švedskem."

"Že pred tekmo smo se razveselili zmage Portugalcev. Tekmo smo začeli povsem sproščeno, priložnost za igro so dobili manj obremenjeni igralci. Super, to je to. Gremo v polfinale po finale," je bil navdušen Mario Šoštarič.

Epsko Šport Trenutek, ko so Slovenci izvedeli, da so v polfinalu (video)

"Med uvodnim ogrevanjem smo se kar vrnili v slačilnico, kjer smo se objemali in čestitali drug drugemu za prigarani polfinale. Po vrnitvi na igrišče ni mogel izginiti nasmeh z naših obrazov, zaslužili smo si takšno sproščeno tekmo, na vseh minulih smo močno garali," je še dodal krilni igralec madžarskega Picka iz Szegeda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.