Šport
34 ogledov

Šiljak na sestanku s predsednikom bangladeške zveze

šiljak Olimpija Jeunesse Esch Reuters
Nekdanji slovenski reprezentant se je včeraj sestal s predsednikom bangladeške nogometne zveze. Ljubljančan naj bi bil v igri za selektorsko mesto omenjene države.

Nekdanji trener ljubljanske Olimpije se je v nedeljo sestal s Kazijem Salahuddinom, predsednikom Bangladeške nogometne zveze. 41-letnik je v prestolnico Dako priletel z dvema spremljevalcema, na sestanek z vodstvom zveze pa ga je pospremil tudi uradnik slovenskega konzulata. 

"Spoznali so, da je v Bangladešu nogomet v vzponu in pokazali svoj interes za delo v našem nogometu. Sem so prišli, ker bi radi delali tukaj. Njegov (Šiljakov, op. a.) življenjepis je zadovoljiv. Bomo videli, kaj se bo zgodilo," je po sestanku povedal Salahuddin.

Pri Olimpiji ni zdržal dolgo

Ermin Šiljak je za slovensko reprezentanco od leta 1994 do 2003 odigral 48 tekem in pri tem zabil 14 golov. Ima Uefino Pro-licenco, leta 2012 pa se je preizkusil kot trener Olimpije. Njegova zgodba na klopi zmajev se je kmalu končala, ko ga je po le nekaj krogih zamenjal Andrej Razdrh. Takrat je Šiljak odstopil skupaj s športnim direktorjem Miletom Ačimovićem, ki se je medtem vrnil v klub.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.