Šport
37730 ogledov

Slovenski kolesar udaril: "Vsi, ki ste tako veseli za Rogliča in Pogačarja ..."

roglič pogačar Epa
Jani Brajkovič je poslal odločno sporočilo vsem, ki si poskušajo prisvojiti zasluge za najnovejšo slovensko športno pravljico.

Kolesarstvo je po zaslugi Primož Rogliča in Tadeja Pogačarja, ki kraljujeta na dirki po Franciji, v Sloveniji trenutno športna tema številka ena.

Primož Roglič in Tadej Pogačar Rivalstvo Šport Pogačar čaka na Rogličev trenutek slabosti

Uspehi tako velikih razsežnosti so pritegnili tudi številne priložnostne navijače, ki se v teh dneh trepljajo po prsih in slavijo "naše" zmage, vse glasnejši pa postajajo tudi tisti, ki bi lahko za slovensko kolesarstvo naredili bistveno več, ko je bilo to najbolj potrebno, a se takrat niso zganili, zdaj pa poskušajo na vsak način pristaviti svoj lonček.

janez brajkovič | Avtor: Epa Epa
Na dvoličnost teh ljudi, kateri poimensko ni izpostavil, sklepamo pa, da je imel v mislih politiko in nosilce gospodarske moči, je z odmevnim zapisom opozoril slovenski kolesar Jani Brajkovič.

"Vsi, ki se trepljate po ramenih in ste tako veseli za naša fanta na dirki po Franciji ... ne potrebujeta vaše podpore. Potrebovala sta jo pred petimi leti, ko sta dirkala za drobiž. Praktično nič niste naredili za slovenske kolesarje, ekipe ali šport nasploh. Žalostno," je zapisal Brajkovič.

V podobnem tonu se je 36-letni Metličan oglasil že pred dnevi, ko je na tviterju sporočil: "Žal mi je, toda v Sloveniji je zelo malo ljudi, ki imajo zasluge za Rogličev in Pogačarjev uspeh. In nihče od njih trenutno ne išče pozornosti."

primož roglič Ohranil mirno kri Šport Rogliča soočili z neprijetnim vprašanjem: "Ničesar ne skrivam"

Komentarjev 8
  • munja 10:38 15.september 2020.

    Ko se nizajo uspehi, se vsi rinejo zraven, ko je pa potrebno do njih priti, pa ni nikogar. Tako je pri nas pri vseh športih. Podpreti jih je treba takrat, ko to res potrebujejo. Žalostno - in še naprej bo ...prikaži večo žalostno, kar se tiče te podpore. Trkanje po prsih nekaterih ni še nikomur koristilo.

  • Avatar Odinstenna
    Odinstenna 01:05 15.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • mifow89631 17:48 14.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com