Šport
1555 ogledov

Slovenskim teniškim asom in Dončiću se je pridružil veliki Leo Messi!

tenis RCU Lukovica
Dobrodelna dražba, organizirana v okviru teniškega turnirja, se lahko pohvali s sila zanimivo ponudbo.

Med 6. in 8. junijem bo v Lukovici potekal turnir za prvo lovoriko Mime Jauševec, na katerem se bodo pomerili vsi najboljši slovenski teniški igralci in igralke.

S tekmovanjem je povezana tudi dobrodelna dražba. Zbirali bodo sredstva za Fundacijo Mime Jaušovec in s tem pomagali mladim športnim upom.

Na dražbi je že nekaj dni nekaj zelo atraktivnih artiklov, med njimi tudi podpisan dres Luke Dončića (izklicna cena 3.000 evrov). Dražiteljem je na voljo še lopar Mime Jauševec iz Wimbledona 1974 (izklicna cena 2.000 evrov) ter loparja Aljaža Bedeneta (izklicna cena 1.000 evrov) in Polone Hercog (izklicna cena 1.000 evrov).

žoga, žogica, teniška žogica, tenis Talent Šport Bil je bolj nadarjen kot Đoković, nato pa...: "Poskusil sem heroin"

Na zadnji dan maja pa so prireditelji sporočili še eno novost. Na dražbi je namreč tudi podpisan dres nogometnega superzvezdnika Lionela Messija, ki ga je posebej za to priložnost uredil predsednik Uefe Aleksander Čeferin. Za dres Argentinca je izklicna cena 3.000 evrov.

Dražba bo potekala do 10. junija, za artikle pa se lahko si zainteresirani potegujejo na elektronskem naslovu info@pokalmima.com.

Lekcija Šport Objavo je hitel brisati, a škoda je bila že narejena
 

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 18:46 31.maj 2020.

    Predvidevam ,da na dražbi ne bo manjkal Pingvin Borut vsaj pred kamerami . Donacije tako ne pričakujemo od njega ,ker je skopuh .Pridite v Lukovico .