Šport
33 ogledov

Nemški navijači bodo počastili Kasaija

Kasai Planica svetovni pokal finale smučarski skoki Saša Despot
Neuničljivi japonski skakalec Noriaki Kasai, ki se kljub skoraj 44 letom še vedno zlahka kosa s tekmeci, mlajšimi vsaj za desetletje ali celo dve, bo 13. marca nastopil že na 500. tekmi za svetovni pokal.

Prireditelji tekem v nemškem Titisee-Neustadtu ta konec tedna Japoncu Noriakiju Kasaiju ob tej priložnosti pripravljajo nekaj posebnega.

Prireditelji tekme so mu že zdaj, še preden se je karavana preselila v Nemčijo, čestitali za prihajajoči karierni jubilej. Smučarski klub Neustadt, mesto Titisee-Neustadt in vsi, ki so tam povezani s skoki, pa bi radi temu mejniku dodali še več.

Poziv navijačem

Zato so pozvali vse navijače, naj v nedeljo poskrbijo za navijaško vzdušje, posvečeno Noriakiju Kasaiju. Zato so jih povabili, naj v areno prinesejo doma izdelane plakate, na katerih bodo zapisali svoje dobre misli, izrazili čestitke ali pa občudovanje ob tako izjemnem mejniku Japonca.

Ko bo na vrhu zaletišča Kasai, naj bi tako v areni pod skakalnicami zavladalo prav posebno vzdušje. "Pomagajte nam, da bo dan Noriakija Kasaija zanj nepozaben, veselimo se vaših idej in vaših plakatov," so v vabilu navijačem zapisali nemški prireditelji.

 
Komentarjev 2
  • ljimonad 15:31 08.marec 2016.

    svaka čast tem organizatorjem za tole

  • blueone 15:00 08.marec 2016.

    Legenda