Šport
43 ogledov

Sneijder ne dobiva plače, zato lahko odide

wesely sneijder galatasaray EPA
Nizozemski reprezentant Wesley Sneijder je potrdil, da se njegov zastopnik z Galatasarayjem pogovarja o neizplačanih plačah.

Po poročanju nizozemskih medijev naj bi zvezdnik pri Galatasarayju ostal brez zadnjih treh plač, kar mu daje pravico, da brez odškodnine zapusti turškega velikana, ki sicer nastopa v Ligi prvakov. 

Nekdanji član Interja in Real Madrida je za De Telegraaf potrdil, da se njegovi zastopniki pogovarjajo z istanbulskim klubom, ki je očitno v velikih finančnih težavah. "Pri Galatasarayju se na vso moč trudijo odpraviti težave. Moji zastopniki s klubom iščejo rešitev. Trenutno sem osredotočen na reprezentanco Nizozemske," je sicer ob reprezentančnem premoru dejal Wesley Sneijder

Predsednik Galatasarayja Unal Aysal je sicer že izjavil, da ne namerava kandidirati za nov mandat na čelu kluba. Temu ob velikih finančnih težavah grozijo tudi sankcije Uefe zaradi neupoštevanja finančnega fair playja. V maju je Evropska nogometna zveza ob nepravilnostih v poslovanju zahtevala, da klub zmanjša stroške svojega delovanja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.