Šport
17 ogledov

Sodnik v zadnji sekundi rešil Barço

Getafe Barcelona Inaki Bikandi Reševalni pas/Twitter
Sobotni remi proti Barceloni (0:0) ni povsem zadovoljil nogometašev Getafeja, ki so prepričani, da jih je glavni sodnik Iñaki Bikandi v zadnjih sekundah močno oškodoval.

V zadnjem napadu je Andrés Iniesta na svoji polovici izgubil žogo, domači napadalec Álvaro Vázquez pa se je znašel sam pred vratarjem Barcelone Claudijem Bravom. Sodnik Iñaki Bikandi se je odločil, da odpiska konec srečanja, kar je razumljivo razbesnelo domače nogometaše in strokovni štab. Bikandi je zapiskal, še preden so se povsem iztekle predvidene štiri minute dodatka, čeprav sodniki na koncu ponavadi še nadomestijo nekaj izgubljenih sekund.

Trener Getafeja Cosmin Contra je brez dlake na jeziku izjavil: "Povsem normalno je, da bo sodnik, ki letos debitira v prvi ligi, sodil v korist favoriziranega moštva. To je vse kar bi povedal na to temo." Domači nogometaši, ki so sicer igrali zelo obrambno, so se že med tekmo večkrat pritoževali zaradi kriterija dosojanja prekrškov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.