Šport
24 ogledov

Spet boste poslušali Ališiča

Miran Ališič Saša Despot
Približuje se nova sezona formule 1, ki bo tako kot lani na sporedu Televizije Slovenija, kjer jo bo v vlogi televizijskega komentatorja še naprej pokrival Miran Ališič.

V nedeljo, 18. marca, bo na sporedu prva dirka svetovnega prvenstva v formuli 1 v avstralskem Melbournu. Ljubitelji najprestižnejšega motociklističnega tekmovanja bodo lahko proste treninge, kvalifikacije in dirke v sezoni 2012 spremljali tudi na drugem programu Televizije Slovenija.

Za komentiranje televizijskih prenosov bo tako kot lansko sezono poskrbel Miran Ališič, za vklope na radiu pa bosta skrbela Igor Tominec in strokovni komentator Niko Mihelič.

Povprečna gledanost vseh dirk formule 1 leta 2011 je bila 5,1 odstotka ali 99.900 gledalcev, starih nad štiri leta, oziroma 29-odstotni delež vseh gledalcev televizije v času dirk. Najbolj gledana je bila dirka za veliko nagrado Nemčije 24. julija 2011, ki si jo je povprečno ogledalo 8,3 odstotka ali 161.900 gledalcev, starejših od štirih let, oziroma 34-odstotni delež vseh gledalcev televizije v času dirke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.