Šport
5872 ogledov

Srbska športna zvezdnika ujeta v kočljivem položaju

nikola kalinić Reševalni pas/Twitter
Po spletu so zaokrožile eksplicitne fotografije dveh srbskih športnikov.

V Srbiji je izbruhnila afera z vročimi fotografijami košarkarja Nikole Kalinića in rokoborca Davorja Štefaneka, ki so se po neznanem ključu znašle na družbenih omrežjih. Po pisanju srbskih medijev sta na fotografijah res omenenja športnika, vendar ni znano, kdaj so fotografije nastale in kako so prišle v javnost.

Štefanek je trikratni udeeleženec olimpijskih iger. Leta 2016 je v Riu de Janeiru osvojil zlato medaljo v kategoriji do 66 kg. V svoji zbirki ima tudi zlato (2014), srebro (2018) in bron (2015) s svetovnih prvenstev. Je tudi trikratni evropski podprvak.

Kalinić je srbski košarkarski reprezentant, ki od leta 2015 igra za Fenerbahče. Leta 2017 je s turško ekipo osvojil Evroligo. Istega leta je bila najboljši strelec finala. Je trikratni turški in srbski prvak ter nekdanji zmagovalec lige Aba.

štefanek | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Zanimivo je, da sta se športnika na objavo eksplicitnih fotografij odzvala na povsem različna načina. Kalinić se denimo sploh ni obremenjeval in celo postregel z zabavnim odgovorom, ki je navdušil njegove sledilce. "Kaj hočeš, kdor želi čestitati, naj čestita," je zapisal.

Štefanek za razliko od rojaka ni bil tako ravnodušen. "Pred šestimi meseci so mi ukradli telefon. Slika je stara več let. Pred časom sem jo izbrisal, a je očitno ostala v oblaku. Fotografijo sem poslal nekdanjemu dekletu. Ne morem verjeti, da se je znašla na družbenih omrežjih. Podal bom prijavo na policijo," je zagrozil.

Komentarjev 2
  • supreme 18:13 01.maj 2019.

    in kaj je na sliki???

  • erikkk 13:37 01.maj 2019.

    enkrat ko se razve ali raširi tud če ni res si gotov