Šport
63 ogledov

Stavnice določile favorita

slovenija rokomet sp 2017 EPA
Svetovne stavnice so si enotne, da je slovenska reprezentanca favorit nocojšnjega obračuna za bronasto odličje na SP 2017.

Slovenska rokometna reprezentanca se bo v ponovitvi tekme za bronasto kolajno s svetovnega prvenstva leta 2013 pomerila z izbrano vrsto Hrvaške.

Kockasti so v polfinalu po ogorčenem boju izgubili z Norvežani, ki si so po podaljšku priigrali finalni obračun s Francijo. Hrvati dan po tekmi poudarjajo, da so njihovi rokometaši psihihično in fizično izmučeni, medtem ko so imeli Slovenci na voljo obilico počitka. 

Pred tekmo za bron, na kateri bodo varovanci Veselina Vujovića lovili prvo kolajno na svetovnih prvenstvih, na stavnicah višje kotirajo slovenski rokometaši.

Po poročanju spletnega portala 24sata.hr kvota na zmago Slovenije na stavnicah naših južnih sosedov znaša 2.00, na zmago Hrvaške pa 2.50. Kvota na neodločen izid je deset.

Ob tem dodajajo, da so stavnice dobro ocenile možnosti med Hrvaško in Norveško (50:50), saj so tekmo odločili podaljški.  

Podobne kvote je izračunala tudi slovenska Športna loterija, ki na zmago naše reprezentance ponuja 1.80, na zmago Hrvaške pa 2.25. Neodločen izid ima kvoto devet.

Podjetje bwin, ki velja za enega največjih ponudnikov športnih stav na svetu, prav tako več možnosti pripisuje Sloveniji (1,65) kot Hrvaški (2,75). Podobne izračune ponuja večina svetovno znanih stavnih hiš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.