Šport
51 ogledov

Štrucl v Portorož z najvišjimi cilji

Grajš Štrucl WFC trening Anže Petkovšek
Ena od najzanimivejših borb na Admiral Markets Fight Night to soboto v portoroškem Avditoriju bo zagotovo med težkokategornikoma Rokom Štruclom in Igorjem Mihajlevićem. Več o borbi v spodnjem videonapovedniku.

Rok Štrucl pri 23 letih velja za enega najbolj nadarjenih slovenskih kickboksarjev v težki kategoriji. Črnomaljec je svoj talent nazadnje potrdil z gladko zmago proti Američanu Bobu Sappu, ki ni imel pravih možnosti. Štrucl se bo v soboto na Admiral Markets Fight Night v Portorožu pomeril s Hrvatom Igorjem Mihajlevićem, ki živi in trenira v Karlovcu.

"Gre za kakovostnega nasprotnika. Premagal je Garyja Goodridgea, boril se je proti Tyronu Spongu. Mislim, da bova slovenski publiki prikazala dobro borbo. Upam, da ga premagam," napoveduje Štrucl. "Na Štrucla se pripravljam v Karlovcu in Zagrebu. Želim dobro borbo. Upam, da je on pripravljen, jaz sem," pa meni Mihajlević in nadaljuje: "Ob tem bi rad pozval vse, da pridete v Portorož v čim večjem številu. Dober fight card, dobrih borb ne bo manjkalo. Štruclu bi sporočil, da naj bo čim bolje pripravljen, jaz bom."

Štrucl, ki se je pred kratkim pripravljal z nekdanjim odličnim nizozemskim borcem Rayenom Simsonom, ima velike cilje. "V prihodnosti bi rad prestopil meje Slovenije. Rad bi se dokazal v ringih Francije, Nizozemske, kjer so trenutno najboljši borci za K-1. V naslednjih petih letih bi rad prišel med top elito K-1. Upam, da mi bo uspelo. Vem, da pot ne bo lahka, ampak trnova, ampak jaz sem prepričan, da zmorem," je dejal Rok Štrucl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.