Šport
21 ogledov

Superzvezdnik NFL plezal v Sloveniji

Larry Fitzgerald
1/4
Anže Čokl
120 milijonov dolarjev "težak" NFL superzvezdnik Larry Fitzgerald je plezal v Mojstrani.

Produkcijsko ekipo športnega društva Freeapproved je med snemanjem intervjujev za novo sezono alpinistične šole presenetil prihod ameriškega športnega superzvezdnika. Mlačco, to je zaledenela soteska za plezanje po ledu nad Mojstrano, je namreč obiskal Larry Fitzgerald.

Fitzgerald je eden od najprepoznavnejših igralcev ameriškega nogometa – lige NFL. Od leta 2004, ko je bil kot tretji izbran na naboru, igra za klub Arizona Cardinals. Večkrat je bil izbran tudi za tekmo zvezdnikov Pro Bowl in je nosilec več rekordov v ligi NFL. Trenutno ima podpisano 120 milijonov dolarjev vredno pogodbo in je obenem eden od najbolje plačanih igralcev v NFL.

Med njegovim vzponom v zaledenelem slapu ga je fotografiral alpinistični inštruktor Anže Čokl iz ekipe Freeapproved.com, ki je po koncu na kratko komentiral vzpon superzvezdnika: "Larry je močan kot bik. Prvič pleza v ledu in zmore tudi najtežje prehode!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.