Šport
6 ogledov

Navijač zbira denar za zvezdnika NFL

Drew Brees Žurnal24 main
Navijač New Orleans Saintsov se je odločil, da bo začel zbirati denar za to, da bi njegov idol, eden najboljših podajalcev v ligi NFL, ostal pri Svetnikih.

Drew Brees je ljubljenec mnogih navijačev New Orleans Saintsov. Bil je glavna gonilna sila v lanski sezoni, ko so Saintsi zmagali v Superbowlu. Po letošnji sezoni pa mu je potekla pogodba in trenutno se z vodstvom kluba iz mesta, ki ga je leta 2005 katastrofalno prizadel hurikan Katrina, pogaja za nadaljevanje sodelovanja. A zaenkrat se zdi, da je kompromis še daleč, kajti Breesove zahteve so občutno previsoke za lastnike Svetnikov. Igralec njegovih kvalitet ima vedno odprta vrata pri velikem številu konkurentov, zato se navijači upravičeno bojijo njegovega odhoda.

A eden izmed njih se je odločil, da ne bo le pasivno spremljal, kaj se dogaja v njemu ljubljenem klubu. Tony LeMon, ki hodi na tekme Svetnikov že 45 let, je na spletni strani začel pozivati navijače, da prostovoljno prispevajo denar, da bi Breesa zadržali v New Orleansu. Zaenkrat se je v skladu nabralo nekaj več kot 1000 dolarjev.

Mnogi so proti temu, da bi zbirali denar za človeka, ki letno zasluži več kot 20 milijonov dolarjev. A navijaška strast očitno ne pozna meja. "S tem mu skušamo povedati, da ima široko podporo pri navijačih, da ga imamo radi in da je zelo pomemben za naše mesto in skupnost. Mnogi bi želeli, da ostane v New Orleansu in bi ga radi še dolgo gledali na zelenici Superdoma," je povedal Tony.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.