Šport
25619 ogledov

"Tako pretepete svojo ženo"

Billy Joe Saunders Profimedia
Boksarski prvak je doživel pravi javni linč.

Britanski mediji poročajo o veliki neumnosti, ki so jo je privoščil svetovni prvak v boksu Billy Joe Saunders. Objavil je dobro minuto dolg posnetek, na katerem svetuje, kako pretepsti ženo ali dekle v času koronavirusa oziroma karantene. Nemudoma je ostal brez boksarske licence, čaka pa ga tudi zaslišanje pred britansko boksarsko zvezo.

"Če vam žena ne da miru, vi pa želite ostati mirni, je to v redu. Vendar šesti dan boste eksplodirali. Ko bo prišla do vas in vas napadla s strupenimi besedami, jo zadenite v brado," je pripoved začel Billy Joe Saunders in udarec ponazoril na boksarski vreči za trening.

"Pomislila bo, kaj se dogaja. Tedaj se spustite na kolena in dokončajte delo," je dodal boksar, ki je ob teh besedah boksarski vreči namenil močan, kroše udarec (polkrožni udarec s sprednjo roko od strani).

sveča plamen Koronavirus Šport Umrl šampion, že prej njegova mati in brat

Po javnem linču, ki ga je bil deležen, se je Saunders vendarle oglasil in dejal, da je bil to le satiričen video. "Če bi videl moškega, ki položi roko na žensko, bi ga razstavil na koščke. Imam hčerko in če bi se je kdo dotaknil, se zanj ne bi dobro končalo. Opravičujem se ženskam, če sem jih prizadel," je dejal boksar.

Saunders, ki v devetindvajsetih profesionalnih dvobojih še ni izgubil, je svetovni prvak v srednji kategoriji po verziji WBO. Čez dober mesec ga je čakal nastop kariere; v spektakularnem dvoboju v Las Vegasu bi se moral srečati z mehiškim zvezdnikom Saúlom Álvarezom. Dvoboj je zaradi pandemije koronavirusa odpovedan, glede na zadnji izpad oziroma škandal pa je vprašanje, ali ga bodo prireditelji sploh želeli nadoknaditi.

anthony joshua Proslava Šport Svetovni prvak v osamitvi po srečanju s princem Charlesom

Saunders je z neprimernimi dejanji nase opozoril že v preteklosti. Posnet je bil, ko je na javnem mestu odvisnikom ponujal drogo v zameno za spolno dejanje. Tedaj je bil kaznovan s 100.000 funti.

Komentarjev 11
  • Žurnalček 11:35 01.april 2020.

    Ne ve za 1. Einsteinov zakon ! Če je ženska tiho , je ne prekinjaj z dodatnimi vprašanji !

  • Žurnalček 11:34 01.april 2020.

    A so dovoljeni aperkati al samo direkti ?

  • munja 15:18 31.marec 2020.

    Ne vem, zakaj take poneumljene članke sploh objavljate!!!?? Nimate kaj drugega pisat? Je zmanjkalo nekaj pozitivnega, samo da je nekaj šokantno ali katastrofalno. Res ste katastrofa.

Sorodne novice