Šport
19 ogledov

Tenisač ponorel nad sodnikom

alex bogomolov EPA
Ruski tenisač Alex Bogomolov ml. je na challengerju v Illinoisu predal obračun, ker se ni strinjal s sodniško odločitvijo.

Alex Bogomolov ml. je poskrbel za nevsakdanjo potezo, ko je obračun na challengerju v Illinoisu predal zaradi spora s sodnikom.

Ruski tenisač, 83. igralec lestvice ATP, si je razdelil prva niza z Američanom Bradleyjem Klahnom, v tretjem pa je imel Klahn pri vodstvu z 2:1 na voljo brejk priložnost. Po dolgi izmenjavi je žogica padla na osnovno črto, Bogomolov pa je slišal, da je nekdo zavpil ''out''. Na svoje veliko presenečenje je ugotovil, da to ni bil linijski sodnik, in glavni delilec pravice je igro dodelil 22-letnemu Američanu.

Bogomolov se je zapletel v besedni dvoboj s sodnikom, nato pa ponudil roko in na mestu predal obračun. Med odhajanjem z igrišča je sodniku zabrusil: ''J**i se!'' Ruski tenisač bi zaradi neprimernega vedenja lahko prejel kazen od organizacije ATP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.