Šport
1017 ogledov

Teniški zvezdnik okužen s koronavirusom

kei nishikori Epa
Nishikori je bil pozitiven na covid-19.

Japonski tenisač Kei Nishikori je sporočil, da je njegov test na novi koronavirus pokazal pozitiven rezultat, zato se je moral odpovedati igranju prihodnji teden na turnirju Cincinnati, ki bo potekal v New Yorku, vprašljiv pa je tudi njegov nastop konec meseca na odprtem prvenstvu ZDA.

Trenutno 31. igralec na svetu, pred petimi leti pa že četrti, je dodal, da ga je izvid presenetil, saj ima le blažje simptome bolezni, seveda pa je nemudoma odšel v samoizolacijo.

Kei Nishikori Rio 2016 | Avtor: EPA EPA

"Imam slabe novice. Dobil sem rezultate testa in pokazali so, da sem pozitiven na covid-19," je na družbenem omrežju zapisal Nishikori, ki živi na Floridi in je nameraval v ponedeljek odpotovati v New York.

Odsotnost Nishikorija je lahko nov udarec za US Open, saj so nastop zaradi varnosti že odpovedali Rafael Nadal in Bianca Andreescu, ki bi morala braniti lanska naslova, Roger Federer, Ash Barty in še nekateri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice