Šport
12339 ogledov

Tiger Woods poškodovan v hudi prometni nesreči

Tiger Woods prometna nesreča Reševalni pas/Twitter
Ameriški zvezdnik je utrpel hude poškodbe, hitro so ga prepeljali v bolnišnico.

Sloviti golfist Tiger Woods je bil udeležen v hudo prometno nesrečo v bližini Los Angelesa, poročajo številni ameriški mediji. Morali so ga reševati iz razbitega vozila in ga prepeljati v bolnišnico, kjer je bil podvržen operaciji. 

V dogodek naj ne bi bilo vpleteno nobeno drugo vozilo, nesreča pa se je zgodila okrog sedme ure zjutraj po lokalnem času (okrog 16. ure po srednjeevropskem času) na Hawthorne Boulevardu v Ranchos Palos Verdes, malce južneje od kalifornijske metropole.

Ángel Cabrera Nasilnež Šport Svetovno znanega golfista prijel Interpol

Woods je obiskal Los Angeles zaradi dvodnevnih promocijskih obveznosti in slikanja v okviru turnirja PGA Tour's Genesis Invitational.

"Vozilo je bilo močno poškodovano. Gospod Woods je bil izvlečen iz avtomobila s strani gasilcev in reševalcev ter transportiran v bolnišnico," je lokalna policija zapisala v sporočilu za javnost.

Woodsov agent Mark Steinberg je razkril, da je zvezdnik utrpel večkraten zlom noge. "Trenutno je v operacijski sobi in zahvaljujemo se vam za zasebnost in podporo," je dejal za Golf Digest.

Tiger Woods je eden najboljših golfistov vseh časov. Rekordnih 683 tednov je preživel na vrhu svetovne lestvice. Vsakoletni Masters je osvojil petkrat, U.S. Open in The Open Championship pa po trikrat.

Tiger Woods | Avtor:

Komentarjev 1
Sorodne novice