Šport
51 ogledov

“Timeout bo še boljši”

gregor peternel subotić šport tv time out Šport TV
Na Šport TV bodo tudi v tej sezoni poskrbeli za pester program.

“Timeout bo v tej sezoni še boljši, kot je bil. To pride z izkušnjami,” je pred novo sezono oddaje Timeout, ki so jo ljubitelji športa v zadnjih dveh letih redno spremljali na televiziji Šport TV, dejal njen voditelj Gregor Peternel. “Tretjo sezono bomo začeli v nedeljo, prvičpa se bomo preselili na lokacijo zunaj studia. Anže Bašelj, moj sovoditelj, je imel to idejo že konec prejšnje sezone. Da bi se nekam prestavili, v neko drugo okolje, in tako morda pritegnili tudi kakšnega novega gledalca. To idejo bomo zdaj uresničili,” je nekoliko drugačen uvod v sezono napovedal Peternel. Oddaja se bo tako začela ob 17. uri na golfigrišču Arboretum. Že od dopoldneva bodo sicer na golfigrišču nastopali sedanji in nekdanji športniki ter še nekaj znanih obrazov.

Večkrat v tujino

“Že v prejšnjih sezonah smo se javljali z različnih dogodkov. Iskali bomo najzanimivejše in aktualne goste. Tiste reči, za katere imamo pravice, bomo poskušali na najboljši način predstaviti gledalcem z raznimi komentarji, podatki, ki jih imamo, debatami. Znotraj hiše imamo poznavalce športov in lig, veliko se da narediti. Želimo dati popolno sliko teh reči, hkrati pa bomo poiskali zanimive teme tako doma kot v tujini. V prejšnji sezoni smo že bili nekajkrat v tujini, letos bomo to poskušali nadgraditi,” je cilje za novo sezono predstavil 34-letni voditelj.

gregor peternel šport tv time out | Avtor: Šport TV Šport TV
“Blazno dobro gledani”

“Športni krogi nas res blazno dobro gledajo. Če prideš v neko športno okolje, vsi vedo, kaj sta Šport TV in oddaja Timeout. Rezultati so vseskozi boljši in resnično smo zadovoljni. Se pa te stvari ne spreminjajo zelo hitro. Mi lahko jutri naredimo najboljšo oddajo na svetu, a se to na odzivu gledalcev ne bo poznalo takoj. Ta pride sčasoma,” pa je o gledanosti oddaje povedal odgovorni urednik Šport TV Tilen Trotovšek.

Ko gosta ni ...

In kdaj je bilo v dveh letih najtežje? “Gosta preprosto ni bilo. Bil je na poti. Vedel je, da mora priti v oddajo, a ga ni bilo takrat, ko se je ta začela. Spustili smo napovednik in upali, da pride. Malce sem zavlačeval, malce oddelal na pamet, zvrstili pa smo še nekaj prispevkov. Ko smo ravno vse porabili, je gost le prišel,” se je spomnil Peternel, ki o oddaji veliko razmišlja tudi po njej: “Velikokrat grem tudi slabe volje domov. Enkrat si res zadovoljen in pri sebi pomisliš: 'uf, danes je pa bilo fajn', drugičpa si rečeš: 'no, kaj je bilo pa tole?'. Potem razmišljaš, kaj je šlo narobe. Ali sem bil slabo pripravljen, ali mi je zmanjkalo časa, ali sem bil utrujen. Oddaje si pozneje pogledaš doma in velikokrat ugotoviš, da te je občutek varal. Ti vse skupaj močneje doživljaš, vsa reč pa morda niti ni tako vidna. Ti ali pa kdo, ki ve, za kaj gre, nekaj bolj zazna, gledalci doma pa tega niti ne opazijo.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.