Šport
28 ogledov

Tina Maze že objavila zlato olimpijsko kolajno

Tina Maze Reuters
Prva zvezdnica alpskega smučanja in edina smučarka, ki je presegla mejo dva tisoč osvojenih točk v svetovnem pokalu v eni sezoni, si je tudi za prihajajočo olimpijsko sezono zadala najvišje cilje. Na svojem profilu na Twitterju je že objavila fotografijo zlate olimpijske kolajne, ki jih bodo prihodnje leto podeljevali na OI v Sočiju prihodnje leto.

Tina Maze je pred desetimi dnevi na svojem spletnem blogu zapisala, da je za njo zaradi vseh sprememb, ki se dogajajo v njeni ekipi, precej težko obdobje.

"Precej časa sem potrebovala, da sem to tudi konkretno zapisala. Ko odhajajo osebe (ne govorim le o Magoniju), ki so ti blizu, ko se pokvarijo odnosi, sem se za trenutek počutila okamenelo. Nihče ni umrl, na srečo, ampak vseeno umirajo lepi odnosi. Spremembe bolijo in so težke. Vsak si želi naprej po ustaljenem ritmu, če je bil v tem uspešen in se je imel po vrhu še lepo. A življenje nam včasih prekriža načrte. Mislim, da je prav tako," je zapisala slovenska šampionka, ki je zdaj misli že preusmerila v olimpijski Soči.

Po dveh srebrnih kolajnah sledi zlato?

"Soči 2014, prihajamo," je zapisala in objavila sliko zlate olimpijske kolajne, ki jo bodo prejeli najboljši na prihajajočih zimskih olimpijskih igrah (OI), ob tem pa še zapisala: "Nekateri o njej sanjajo, drugi jo bodo dobili."

Mazejeva ima v svojih vitrinah dve olimpijski kolajni, obe srebrni in obe z zadnjih OI v kanadskem Vancouvru. Po rekordni sezoni zdaj v njenih očeh sveti le še olimpijsko zlato.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.