Šport
19 ogledov

"To so za nas najtežje tekme"

Sport 05.02.2013 Robert Beric, odprt trening slovenske nogometne reprezentance, Saša Despot
Slovenski selektor Srečko Katanec je danes opoldne na Brdu pri Kranju pozdravil svoje varovance, ki jih v petek čaka kvalifikacijska tekma za EURO 2016, nato pa še dvoboj s Katarjem.

Večina članov slovenske reprezentance je na Brdo pri Kranju pripotovala danes dopoldne, do večernih ur pa naj bi se četi Srečka Katanca priključili še zamudniki, ki so imeli še včeraj klubske obveznosti. Glavna tarča številnih predstavnikov sedme sile sta bila pričakovano Jan Oblak in Kevin Kampl, ki sta potrpežljivo odgovarjala na vprašanja, medtem ko sta se Josip Iličić in Samir Handanović odločila za medijski molk.

Že danes popoldne bo reprezentanca trenirala v Kranju, kjer bo opravila tudi večji del priprav na petkov dvoboj proti San Marinu, le v sredo popoldne bo Katanec svoje izbrance odpeljal na trening v Stožice.

"Vesel sem vpoklica v izbrano vrsto, o mestu v prvi enajsterici pa bo seveda odločal selektor, tako da se s tem ne obremenjujem preveč. San Marino je na oko lahek nasprotnik, vendar so to za nas najtežje tekme. Vsi pričakujejo, da bomo zmagali, a bomo morali odigrati stoodsotno. Pomembno bo, da čim prej dosežemo prvi zadetek," je ob prihodu na zbor povedal napadalec Robert Berić, ki v zadnjem obdobju blesti v dresu dunajskega Rapida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.