Šport
717 ogledov

Toliko marihuane na mesec pokadi nekdanji svetovni prvak

mike tyson Epa
Nekdanji boksarski šampion je velik zagovornik uporabe konoplje.

Mike Tyson ne skriva svoje naklonjenosti do marihuane. Nekdanji svetovni prvak je v najnovejši episodi njegovega podkasta Hotboxin' with Mike Tyson spregovoril o tem, koliko denarja nameni za uporabo te psihoaktivne droge.

"Koliko skadiva na mesec?" je vprašal svojega sovoditelja Ebena Brittona, nato pa sam ponudil odgovor: "Za približno 40.000 dolarjev."

"Na ranču pokadiva deset ton na mesec," je dodal Britton.

Legendarni boksarski šampion je leta 2018 ustanovil Tyson Ranch v Kaliforniji, kjer se na 16.000 hektarjih ukvarja s pridelavo marihuane.

Za takšen korak je odločil v želji po gojenju bolj kvalitetnega pridelka, ki strankam "zagotavlja le najboljše, kar ponuja rastlina". Posel naj bi mu navrgel pol milijona dolarjev mesečno, glavnino trga pa mu predstavljata Kalifornija in sosednja Nevada.

V zvezni državi Kalifornija je od 1. januarja 2018 dovoljeno uživanje in posedovanje marihuane za lastno uporabo.

Tyson je za razkritje o mesečni porabi za kajenje marihuane poskrbel le nekaj dni zatem, ko je javno priznal, da se je dopinškim preiskovalcem uspešno izmikal s pomočjo umetnega penisa.

Mike Tyson, Evander Holyfield Hoja po robu Šport Tyson šokiral z novim razkritjem: "Imel sem umetni penis."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MikeTyson reveals he smokes $40K of weed monthly 😙💨🍂 #twobeestoldme

A post shared by Two Bees Entertainment 🐝🐝 (@twobeesent) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.