Šport
56 ogledov

"Torres ni prišel kot rešitelj"

Fernando Torres Atletico Madrid EPA
Madridski Atletico je bil v minulih dneh v središču pozornosti nogometne javnosti. Povratka napadalca Fernanda Torresa se je razveselil tudi trener Diego Simeone, ki pa iz vsega skupaj ne želi delati prevelikega cirkusa.

"V moštvu imamo Griezmanna, Mandžukića in Raula Jimeneza, tako da je bil naš izbor v napadu že sedaj zelo širok. Fernando nam lahko veliko pomaga, a se mora najprej izboriti za mesto v prvi enajsterici," je odločen trener Atletica Diego Simeone. "El Cholo" verjame, da je Fernando Torres, ta je za svoj matični klub v obdobju od 2001 do 2007 na 214 tekmah zabil 82 zadetkov, naredil pravo potezo.

"Vesel sem, ker nam lahko Fernando ogromno pomaga s svojo strastjo in profesionalnostjo. Kljub vsemu pa se mora boriti za mesto na zelenici. Želeli smo si, da bi že lani oblekel dres Atletica. Navijači se morajo zavedati, da Fernando ni prišel kot rešitelj," je dodal Simeone.

Torres na zelenici že proti Realu?

Povratnik med Colchonerose se nadeja, da bi lahko zaigral že na sredinem pokalnem obračunu proti mestnemu tekmecu Realu: "Čimprej želim zaigrati za moj klub in mu pomagati pri novih uspehih. Seveda bi bilo enkratno, če bi zaigral že proti Realu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.