Šport
35 ogledov

Ustrelili člana lige NBA

Bryce Dejean-Jones Profimedias
Pod streli je umrl mladi košarkar.

Košarkar NBA ekipe New Orleans Pelicans Bryce Dejean-Jones je bil ustreljen v Dallasu. Igralca je metek zadel v trebuh, kasneje pa je umrl v bolnišnici. V najmočnejši košarkarski ligi je 23-letnik debitiral v tej sezoni. V povprečju je branilec odigral 20 minut in dosegal po 5,6 točke, 3,4 skoka in 1,1 podaje na tekmo. Sezono je sicer končal že februarja zaradi zloma desnega zapestja.

Njegova smrt je zelo nenavadna. Košarkar naj bi vdrl v stanovanje, kjer je spal moški. Ko je Dejean-Jones poskušal na silo vstopiti še v spalnico, je moški vzel pištolo in ustrelil, član NBA lige pa se je nato zgrudil na hodniku.
 
"Skrušeni smo ob izgubi mladeničevega življenja," so se pri Pelikanih odzvali na smrt svojega člana, komisar lige Adam Silver pa je dejal, da gre za "tragično izgubo".
 
Dejean-Jones naj bi prišel na praznovanje rojstnega dneva svoje hčerke, saj njegovo dekle živi v stanovanjskem bloku, v katerem se je zgodila tragedija; košarkar naj bi domnevno skušal vstopiti v napačno stanovanje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.