Šport
39 ogledov

Utrinki s tabora Uroša Zormana

tabor, uroš zorman
1/6
Slavko Kolar
Četrti rokometni tabor Uroša Zormana tokrat premierno poteka v Savudriji. Žoga, druženje, zabava, spoznavanje znamenitosti, obiski rokometašev ... se bodo vrstili vse do 1. julija.

V soboto se je začel rokometni tabor Uroša Zormana v Savudriji. "Morje je nekoliko hladno, a ob napovedi vročih dni se bo prileglo. Staršem sporočamo, da se imamo fantastično," zatrjujejo udeleženci, ki sta jih prvi dan tabora obiskala člana slovenskih reprezentanc Manuela Hrnjić in Dragan Gajić. Tovrstnih obiskov bo še več – in ne le iz slovenskih klubov.

tabor, uroš zorman | Avtor: Slavko Kolar Slavko Kolar
Pod budnim očesom trenerjev in vzgojiteljev pod vodstvom Uroša Zormana in Uroša Bregarja bodo otroci vseh sedem dni opravljali en ali dva treninga dnevno. Spoznali se bodo tudi z rokometom na mivki, se v njem preizkusili, ogledali pa si bodo tudi nekaj tekem na evropskem prvenstvu v rokometu na mivki, ki poteka istočasno kot omenjeni tabor.

Za spodbujanje ustvarjalnosti otrok bodo poskrbeli vzgojitelji, nekaj časa bo namreč namenjenega tudi tovrstnim dejavnostim. V prvih dneh bodo obiskali tudi krajinski park Sečoveljske soline. Kot vsako leto pa bodo vrhunci obiski rokometašev in rokometašic ter slovenskih trenerjev. Na četrtem poletnem taboru bo teh še več kot ponavadi. Obisk so napovedali člani slovenskih in tujih klubov, po druženju, pogovorih, deljenju izkušenj in avtogramskih kartic pa bodo gostje s skupinami opravili trening. Med drugim prideta tudi Dejan Perić in Vid Kavtičnik.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.