Šport
18110 ogledov

V grozljivih okoliščinah umrla nekdanja šampionka

marianna pepe Facebook
Tragedija se je zgodilo v neposredni bližini slovensko-italijanske meje.

V 40. letu starosti je v nenavadnih okoliščinah umrla nekdanja vrhunska strelka z malokalibrsko puško Marianna Pepe. Petkratno italijansko prvakinjo (2000-2004) naj bi dan pred smrtjo vpričo njenega petletnega sina grozljivo pretepel nekdanji fant.

Pepejeva se je po pomoč zatekla k neimenovamim prijateljem, kjer naj bi zaužila večje količine alkohola, kokaina in drugih nedovoljenih substanc. Nekaj ur kasneje je umrla.

Za zdaj ni jasno, ali je 39-letnica umrla zaradi prekomernega odmerka mamil ali so k njeni smrti pripomogle poškodbe, ki ji jih je prizadejal nekdanji partner. Preiskava poteka, več podrobnosti o njeni smrti pa bo razkrila obdukcija.

Tragični dogodek se je zgodil v italijanskem mestu Muggia (slovensko: Milje). Gre za obalno mesto v Tržaškem zalivu, nedaleč od slovenske-italijanske meje.

Nekdanjo vrhunsko športnico, ki se je zaradi grobega partnerja v preteklosti že zatekla k organizaciji za zaščito pred nasiljem, naj bi negibno našel njen petletni sin. Policija ob prvem pregledu prizorišča ni odkrila nobenih zdravil ali znakov nasilja.

Italijanske oblasti so poleg nekdanjega partnerja pridržale še enega osumljenca.

Komentarjev 3
  • Pepe007 08:28 13.november 2018.

    Žalostno

  • Ožbe Kolenc 18:45 12.november 2018.

    Ja ker je ona sedaj kriva da je tip idiot. Ne vem pa glede na to da je znala muho trofit na 20m, zakaj ga ni v koleno šusnila prvič ko ji je focn dal.

  • romy 15:08 12.november 2018.

    Babe,kaj se je treba res z vsakim poseksat??