Šport
11 ogledov

V ligi Ebel med štiri, doma na vrh

1/2
Žurnal24 main
Hokejisti Acroni Jesenic so predstavili načrte za novo sezono. Premierna tekma v ligi Ebel železarje čaka čez dober teden dni, o okrepitvah (še) ne razmišljajo.

Hokejisti Acroni Jesenic so predstavili cilje v letošnji sezoni. Prijateljske tekme se počasi zaključujejo, v četrtek zvečer so na domačem ledu s 3:2 premagali Linz. Športni direktor Matjaž Mahkovec je dejal, da je ekipa sestavljena in da v klubu da zaenkrat še ne razmišljajo o novih igralcih. "Mi zaupamo v svoj domači kader. V napadu imamo zagotovo nekaj igralcev, ki sodijo v elitno deseterico v ligi Ebel, tudi v obrambi se bodo fantje še izboljšali," je dejal Mahkovec. Trener Doug Bradley je izredno zadovoljen s telesno pripravljenostjo svojih varovancev. "Na ledu delamo trdo in dobro, želimo se kar najboljše pripraviti na začetek lige in mislim, da bomo s to ekipo, v kateri vlada odlično vzdušje, uspešni," je delo ocenil 52-letni Američan, ki bo svoj krst v ligi Ebel doživel prihodnji petek, ko v goste prihaja Beljak . Marcel Rodman se je poleg brata Davida, Tomaža Razingarja in Jeana Phillipa Paréja po letu dni vrnil v matični klub, prav ta četverica pa predstavlja veliko okrepitev za rdeče izpod Mežaklje. "Želim si, da bi že prvi dve tekmi odločili v svojo korist, potem bo precej lažje igrati ostalih 52. Ritem bo naporen, cilj je končnica, kjer pa je vse možno," je povedal novi kapetan Jesenic. Državni prvaki torej v ligi Ebel ciljajo na polfinale, v domačem prvenstvu pa želijo naslov obdržati na domačem ledu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.