Šport
18 ogledov

Valdés trenira z Manchester Unitedom

victor valdes Reuters
Dvaintridesetletni vratar še vedno okreva po operaciji, na treninge pa ga je zdaj povabil Manchester United oziroma trener rdečih vragov Louis van Gaal.

Katalonski vratar Víctor Valdés je vso kariero preživel pri Barceloni, lanska sezona pa je bila njegova zadnja, saj si je zaželel novega izziva. A mu ga je preprečila težka poškodba kolena, zaradi nje je tudi padla v vodo selitev v Monaco. Ostal pa je tudi brez nastopa na svetovnem prvenstvu v Braziliji.

"Trener Uniteda Louis van Gaal je ponudil 32-letnemu nekdanjemu vratarju Barcelone Valdésu priložnost, da rehabilitacijo po poškodbi kolena in povratek v pripravljenost opravi s klubom. Valdés, igralec brez pogodbe, bo delal z zdravstveno službo Uniteda, preden bo treniral s prvo ekipo," so sporočili iz Manchester Uniteda.

Debitiral pri Van Gaalu

Valdés je v dresu Barcelone kot 20-letnik debitiral leta 2002, na klopi Kataloncev pa je takrat sedel prav Van Gaal. Nizozemec je sicer Camp Nou zapustil šest mesecev kasneje, Valdés pa je ostal dlje; v tem času je med drugim osvojil šest naslovov španskega prvaka in tri lovorike v Ligi prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.