Šport
10 ogledov

Vonnova: Golf je maraton in traja večno

lindsey vonn tiger woods Reuters
Ameriška smučarka Lindsey Vonn je v pogovoru za modno revijo Vogue dejala, da se počasi privaja na življenje s profesionalnim golfistom.

Lindsey Vonn je uspešno pozdravila koleno, ki si ga je poškodovala na superveleslalomu na SP v Schladmingu. Štirikratna dobitnica velikega kristalnega globusa se aktivno pripravlja na začetek nove sezone, ki bo vrhunec doživela z olimpijskimi igrami v ruskem Sočiju.

Legendarna ameriška smučarka je v zadnjih mesecih deležna veliko pozornosti, tudi po zaslugi romantične zveze z golfistom Tigerjem Woodsom. ''Srečo imam, če vidim en udarec na luknjo,'' je povedala Vonnova, ki svojega izbranca spremlja na turnirjih. ''Ko me bo prišel gledat, ga bo zeblo. Vendar bo zaradi zaslonov lahko videl. V mojem športu je vsega konec v nekaj minutah. Njegov je maraton in traja večno. Počasi se privajam,'' je dodala nekdanja olimpijska prvakinja.

Poroka? Ne, hvala!

''Pogovarjava se o golfu, a jaz bolj ali manj poslušam. V tem pogledu sva povsem normalna. Veliko ljudi s svojim partnerjem govori o službi. Tudi midva to počneva,'' je razkrila Vonnova in dodala, da se z Woodsom ne nameravata poročiti. ''Ne, hvala. Zagotovo se ne bom poročila. Z nikomer!''

Lindsey, ki bo oktobra dopolnila 29 let, je prepričana, da ima pred seboj še dolgo kariero. ''Tekmuješ lahko nekje do 34. leta. Morda celo dlje. Večina žensk se upokoji, ker želijo imeti otroke. Kot sem že povedala, dokler mi bo telo služilo in bom dobro smučala, bom nadaljevala,'' je sklenila Američanka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.