Šport
30 ogledov

Vonnova z rdečim modrcem

Lindsey Vonn Facebook
Ameriška smučarka Lindsey Vonn je na svojem spletnem profilu na družabnem omrežju Facebook slikana v rdečem modrcu. Vam je v nedrčku bolj všeč kot Tina Maze? Sodelujte v anketi.

Najboljša alpska smučarka, Američanka Lindsey Vonn je kljub temu, da je dosegla že 50. zmago v svetovnem pokalu, v zadnjem času v medijski senci najboljše slovenske smučarke Tine Maze, ki je svetovno smučarsko javnost in medije razburkala potem, ko je v cilju smuka v Cortini pokazala nedrček z napisom Not your business.

Tina Maze se je zaradi te poteze znašla v ospredju najbolj znanih ameriških medijev, tudi New York Timesa in Washington Posta, pred dnevi pa tudi na naslovnici najbolj znane italijanske športne revije Gazzeta dello Sport.

Mazejeva je dvignila veliko prahu tudi med smučarkami, tudi pri Vonnovi, ki skuša popularnost pridobiti nazaj s fotografijo, ki jo je objavila na družabnem omrežju Facebook. Njen profil krasi fotografija, na kateri je slikana v rdečem modrcu. Vonnova je s tem že sprožila plaz ugibanj, ali gre za odgovor na dejanje Tine Maze. Njena fotografija ni ostala neopazna in je, če gre sklepati po številu ogledov, postala pravi hit na Facebooku.

Komentarjev 3
  • spider 14:26 05.februar 2012.

    a ne dela url link? Slabo zurnal...http://risporter.com/ostali-sporti/borilni-sporti/galerija-ufc-ring-dekle-arianny-playboy-18

  • spider 14:26 05.februar 2012.

    haha kaksna Lindsey! [url="http://risporter.com/ostali-sporti/borilni-sporti/galerija-ufc-ring-dekle-arianny-playboy-18/"]Vroča Arianny v Playboy-u[/url]

  • Metka Medved 11:57 05.februar 2012.

    mogoče bi lahko tudi vedeli, da je bila Lindseyina fotka narejena že pred meseci, prvič objavljena 22.decembra (Italian sport week)....kdo koga oponaša ? :)