Šport
57 ogledov

Vsi Slovenci neuspešni v kvalifikacijah

ŠRC Portorož Facebook
Vseh šest slovenskih predstavnikov v kvalifikacijah turnirja serije challenger v Portorožu se je poslovilo pred odločilnim zadnjim krogom.

V soboto so v prvem krogu izpadli Matic Podlipnik, Janoš Žibrat in Enej Berghaus, danes pa so se poslovili še Domen Gostinčar, Dorian Tomaž Janežič in David Lucas Ambrožič.

Slovenske barve bodo na turnirju z nagradnim skladom 43.000 dolarjev zastopali Blaž Kavčič, ki je prvi nosilec turnirja in ki bo tekmeca v prvem krogu dobil po koncu kvalifikacij, Grega Žemlja, Sven Lah, Tom Kočevar Dešman in Gregor Boh.

Žreb je določil en slovenski obračun v prvem krogu, in sicer Grega Žemlja - Grega Boh, Svena Laha čaka izkušeni Španec Ruben Ramirez Hidalgo, Tom Kočevar Dešman pa se bo udaril z Aldinom Setkićem iz BiH. Ob tem se bosta predstavili še slovenski dvojici David Ambrožič/Tilen Žitnik in Gregor Boh/Gregor Repina.

V ponedeljek bodo gledalci videli tri slovenske nastope - dvojico Boh/Repina, Tom Kočevar Dešman bo moči v dvojicah združil s Špancem Jaimejem Fermosellom Delgadom, po 19. uri pa bo zaigral še Sven Lah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.