Šport
28 ogledov

Vstopnice za tekme Slovenije še na voljo

Slovenija navijači Celje Eurobasket Saša Despot
Organizatorji EuroBasketa sporočajo, da so vstopnice za za tekme Slovenije v drugem delu tekmovanja še vedno na voljo.

Glede ne to, da je slovenska košarkarska reprezentanca na pragu uvrstitve v drugi del evropskega prvenstva, je zdaj pravi trenutek za nakup vstopnic za tekme Slovenije v Ljubljani. Vse tekme slovenskih junakov do vključno polfinala bodo ob 21. uri.

Slovenija bo ne glede na uvrstitev v prvem delu tekme drugega v Stožicah igrala v četrtek, 12. septembra, v soboto, 14. septembra, ter ponedeljek, 16. septembra. Njeni tekmeci bodo prve tri ekipe iz skupine D, ki nastopa v Kopru - Grčija, Finska, Italija, Švedska, Rusija, Turčija.

Na voljo še tretjina vstopnic

Vstopnice so še vedno na voljo na Eventimu (spletna stran www.eventim.si in prodajna mesta) in bencinskih servisih Petrol. Cene za drugi del se gibljejo med 17 in 55 evrov. Prav tako so na voljo vstopnice za ostale tekme v Stožicah, katerih razpored bo znan najkasneje do torka, 10. septembra. Po grobi oceni organizatorjev je vstopnic za tekme Slovenije v Stožicah še približno ena tretjina.

Košarkarska zveza Slovenije poziva vse imetnike vstopnic, ki se zaradi različnih razlogov ne uspejo udeležiti tekme, za katero imajo vstopnico, da ogled tekme omogočijo navijačem, ki so ostali brez in s tem poskrbijo, da v dvorani Zlatorog in kasneje v Stožicah ne bo praznih sedežev.

Skupno kar 73 546 navijačev

Sicer pa številke obiskanosti prvenstva kažejo, da je to že takoj na začetku izjemno uspešno. Prvo tretjino tekem (30) si je namreč v dvoranah ogledalo kar 73.546 gledalcev, kar je skoraj 10.500 več, kot v istem obdobju na EP v Litvi, oziroma v povprečju skoraj tisoč več (EP 2013: 3064 - EP 2011: 2103).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.