Šport
4029 ogledov

Vujović odgovoril Tislju: "S tem si največ povedal o sebi."

Veselin Vujović navijači Zagreb Slovenija rokomet Žurnal24 main
Selektor slovenske rokometne reprezentance je razočaran nad dejanji Toneta Tislja.

Pred dobrim mesecem dni je rokometno javnost razburkalo odprto pismo nekdanjega selektorja Toneta Tislja, ki je javno podvomil v metode dela Veselina Vujovića ter mu očital neprimeren, ponižujoč in podcenjujoč odnos do njegovih varovancev.

Vujović si je kritiko nekdanjega selektorja, ki je leta 2004 slovensko reprezentanco vodil do srebrne medalje na domačem evropskem prvenstvu, nakopal z ostrimi izjavami na račun igralcev, katerim je v luči zadnje rezultatske krize pripisal mentalieto poražencev.

Tislej mu je odvrnil, da Slovenija še nikoli ni imela tako "pridnih, poštenih, lepo vzgojenih in nezahtevnih reprezentantov", izpostavil pa je tudi nekatere njihove največje dosežke. "Njihov vodja, selektor, jih je tudi ob dobrih rezultatih vedno popljuval, poniževal, jim očital slab karakter, slovensko mentaliteto," je bruhalo iz Tislja.

veselin vujović Dovolj ima! Šport Legendi počil film, nad Vujovića z vsemi topovi

Vujović se je na kritiko odzval v pogovoru za tiskano izdajo Ekipe SN. "Nikoli v svoji karieri nisem na tak način blatil katerega od svojih kolegov. Nekega selektorja reprezentance," je povedal črnogorski strateg.

"Njegova stvar je, da piše, moja, da delam in se trudim nekaj doseči. Nihče me ne bo obranil z besedami, tudi sam se ne morem. Mene lahko obranijo samo rezultati in učinek z našo reprezentanco. Javnost bo presodila," je za Ekipo še povedal Vujović.

Dodal je, da nima namena obračunavati prek medijev. "Ko govoriš na tak način o nekem svojem kolegu, s tem največ poveš o sebi," je pristavil in s tem, kar zadeva njega, zaprl to poglavje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice