Šport
73 ogledov

Wawrinka že končal sezono

stan wawrinka EPA
Švicar Stan Wawrinka, trenutno četrti teniški igralec sveta, je na družbenem omrežju Facebook sporočil, da zaradi poškodbe kolena v sezoni 2017 ne bo več igral.

Stana Wawrinko čaka zdravniški poseg in daljša rehabilitacija, zatem pa priprava na nastope v letu 2018.

"Žalosten sem, ker moram sporočiti, da sem po pogovoru z ekipo in zdravnikom moral sprejeti odločitev za zdravniški poseg na mojem kolenu. To je bila edina rešitev, da bom zagotovo lahko tekmoval na najvišji ravni še veliko let. To je seveda zelo žalostno, toda že se oziram naprej in načrtujem okrevanje. Ljubim ta šport in trdo bom garal, da se vrnem na najvišjo raven, da bom lahko igral še veliko let. Ob tem bi rad izkoristil priložnost, da se zahvalim navijačem, ki so mi poslali ogromno sporočil podpore. Se vidimo v 2018!" je objavil Švicar.

Zmagovalec treh grand slamov, manjka mu le še lovorika iz Wimbledona, je nazadnje igral pred mesecem dni, ko je izpadel v prvem krogu OP Velike Britanije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.