Šport
18 ogledov

"Z Anadolu Efesom se pogovarja moj menedžer"

košarka Olimpija Anže Petkovšek
Tudi na tekmi proti Zenitu (89:84) je Mirza Begić potrdil, da je eden izmed ključnih mož Union Olimpije. Izkušeni center je po pomembni zmagi potrdil, da govorice o pogovorih z Anadolu Efesom niso bile izmišljene.

"Še vedno delamo preveč napak. Tudi tokrat smo si privoščili nekaj črnih minut, a je bila po katastrofi z Metalcem zmaga proti Zenitu še bolj pomembna. Bili smo zelo motivirani, a nam je v zadnji četrtini spet padla koncentracija," je črne minute v zadnji četrtini tekme proti Zenitu, ki so jo Ljubljančani v EuroCupu dobili z 89:84, pokomentiral Mirza Begić

Prvi center ljubljanskega moštva je Rusom nasul 17 točk, prispeval pa je tudi po tri skoke in blokade. Kljub njegovi izvrstni predstavi se Ljubljančani niso mogli izogniti napeti končnici: "Po mojem mnenju do tega ne prihaja zaradi utrujenosti, temveč je to bolj psihološki problem. V igri se malce zgubimo in to ni samo težava mlajših košarkarjev, temveč celotnega moštva. Zato prihaja do takšnih padcev."

Še vedno član Union Olimpije

V slovenskih medijih je sicer zaokrožila novica, da je Begić tik pred odhodom iz Ljubljane. Pol ure po koncu tekme je ob prihodu iz slačilnice potrdil, da pogovori s turškim klubom še potekajo: "Zaenkrat sem še vedno igralec Union Olimpije. V tem poslu se lahko vse čez noč spremeni, vendar sem zaenkrat še vedno v Ljubljani. Vodstvo Anadolu Efesa je kontaktiralo mojega menedžerja, ki ureja vse skupaj, pogovarja pa se tudi z nekaterimi drugimi klubi. Seveda sem zainteresiran za vsako ugodno ponudbo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.