Šport
1040 ogledov

Za uspeh Hrvaške v Davisovem pokalu zaslužna tudi Slovenka

Željko Krajan, Polona Hercog Reševalni pas/Twitter
Del zaslug za uspeh članov hrvaške teniške reprezentance pripada tudi njihovim partnerkam, poroča danes Večernji list, ki posebej izpostavlja slovensko teniško igralko Polono Hercog kot partnerko hrvaškega trenerja Željka Krajana. Ljubezensko in poslovno zvezo 27-letne Hercogove in 39-letnega Krajana izpostavlja tudi današnji Jutarnji list.

Ne pomirja se evforija zaradi uspeha hrvaških teniških reprezentantov na čelu s trenerjem Željkom Krajanom. Na tribunah v francoskem Lillu, v katerem je Hrvaška v nedeljo osvojila Davisov pokal, so hrvaško reprezentanco spodbujale partnerke članov reprezentance, poroča Večernji list.

Polona Hercog, Željko Krajan | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Med drugim izpostavlja veliko ljubezen Hercogove in Krajana, ki poteka od leta 2013. Navaja, tudi podporo soproge "prvega hrvaškega loparja" Marina Čilića, znane manekenke Kristine Čilić. V Lillu je bila tudi soproga teniškega igralca Ivana Dodiga Maja Dodig, katerim sta Čilićeva bila poročni priči. Navaja tudi zvezo hrvaškega reprezentanta Viktorja Galovića in italijanske zdravnice Valerie Bergadano.

Kolinda Grabar Kitarović Davisov pokal Šport Hrvaška ponorela od veselja

Uspeh teniških igralcev je vzbudil precejšnje zanimanje javnosti tudi za njihovo zasebno življenje, poroča danes Jutarnji list, ki je celotni današnji prispevek o ljubezenskih zvezah članov hrvaške teniške reprezentance posvetil zvezi Hercogove in Krajana. Kot izpostavlja, je Krajan največji uspeh v svoji karieri proslavil v družbi Hercogove, ki "ni skrivala svojega navdušenja nad uspehom". Ob tem so posebno pozornost posvečali atraktivni podobi Hercogove ter tetovažam teniškega para.

Obetavna slovenska športnica je največja podpora in veter v hrbet Krajanu, kot je tudi on Hercogovi, kot njen uradni trener, je objavil novičarski portal tportal.hr.

novak đoković Nezadovoljen Šport Novak Đoković pozval na upor teniškim veljakom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.