Šport
38 ogledov

Začenja 22 risov

risi Anže Petkovšeke
V nedeljo se bo na Jesenicah z reprezentančnim zborom uradno začela akcija članske izbrane vrste pred svetovnim prvenstvom elitne skupine na Češkem.

Na prvem zboru bo 22 hokejistov, seznam je danes sporočila Hokejska zveza Slovenije, pozneje pa se jim bodo pridružili še tisti, ki imajo zdaj še klubske obveznosti.

Na seznamu so vratarja Robert Kristan (Pardubice) in Gašper Krošelj (Oskarshamn), branilci Blaž Gregorc (Pardubice), Luka Vidmar (Mlada Boleslav), Mitja Robar (Mlada Boleslav), Žiga Pavlin (AIK), Klemen Pretnar (VSV Beljak), Miha Štebih (Dukla Jihlava), Sabahudin Kovačević (Graz 99ers), Jurij Repe (Havirov), Aleš Kranjc (Södertälje) ter napadalci Žiga Jeglič (Slovan Bratislava), Rok Tičar (Slovan Bratislava), Tomaž Razingar (Dukla Trenčin), Marcel Rodman (KAC Celovec), Jan Urbas (Västeras), Žiga Pance (Bolzano), Miha Verlič (Graz 99ers), Luka Bašič (Neuilly-sur-Marne), Rok Leber (Telemach Olimpija), Jaka Ankerst (Briancon) in Tadej Čimžar (Triglav Kranj).

Naslednji teden hokejiste čakajo tudi prve pripravljalne tekme, najprej 7. aprila s Hrvaško v Zagrebu, 10. aprila z Japonsko na Jesenicah ter 12. aprila v Budimpešti z Madžarsko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.