Šport
1077 ogledov

Zaradi poplav prestavljen tudi veliki športni spektakel, ki ga gosti Slovenija

Odbojka na vodi Twitter
Zaradi razmer v državi prestavljen turnir v odbojki na vodi.

Ljubljana bi morala 12. in 13. avgusta gostiti prvo uradno tekmovanje v odbojki na vodi na svetu, a so iz Odbojkarske zveze Slovenije (OZS) danes v izjavi za javnost sporočili, da bo zaradi razmer v državi po obsežnih poplavah tekmovanje na sporedu 26. in 27. avgusta.

Odbojka na vodi se je prvič predstavila v okviru promocije evropskega prvenstva za moške, ki ga je Slovenija leta 2019 gostila skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko.

Še več zanimanja je vzbudil lanski spektakel na Ljubljanici, ki je napovedal tekme svetovnega prvenstva v Areni Stožice in ki so ga z zanimanjem spremljali povsod po svetu, so zapisali pri OZS.

Na Ljubljanici bo na lokaciji ob Novem trgu sicer predvidoma nastopilo po osem ekip v ženski in moški konkurenci. Ambasador turnirja je slovenski reprezentant Rok Možič, vlogo športnega direktorja turnirja pa opravlja najboljši slovenski odbojkar na mivki, Nejc Zemljak.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.