Šport
62 ogledov

Zdovc pričakovano odslovil Krušiča in Nikolića

Ljubljana24.01.09, KK Union Olimpija, Split, tekma, Tivoli, trener Jure Zdovc, F Ljubljana24.01.09, KK Union Olimpija, Split, tekma, Tivoli, trener Jure Zdovc, F
Jure Zdovc se je za sodelovanje pričakovano zahvalil Mateju Krušiču in Mitji Nikoliću, ki ju bosta nadomestila največja zvezdnika slovenske reprezentance.

Selektor slovenske košarkarske reprezentance Jure Zdovc se je po Stankovićevem pokalu na Kitajskem za sodelovanje zahvalil Mateju Krušiču in Mitji Nikoliću, izbrani vrsti pa se pridružujeta Goran Dragić in Erazem Lorbek, tako da je na seznamu igralcev znova 14 imen, so davi sporočili s KZS.

Iz Kitajske v Litvo

Košarkarji so v Luoyangu premagali Angolo ter Kitajsko in morali dvakrat priznati premoč Rusiji. Po vrnitvi s Kitajske bodo imeli dva prosta dneva, vnovič pa se bodo zbrali v petek ter odpotovali v Kranjsko Goro, kjer bodo ostali do 14. avgusta.

Po sklopu treningov pod gorenjskimi vršaci bodo odšli v Litvo, kjer jih od 16. do 18. avgusta čakajo tri pripravljalne tekme z Grčijo, Litvo in Novo Zelandijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.