Šport
9 ogledov

"Želim se vrniti na stezo"

Fernando Alonso je minuli konec tedna izgubil zavest ob trku z zaščitno ogrado in nato prebil tri dni v bolnišnici. Zdaj se želi čim prej vrniti na testiranja.

"Kot vidite, je z mano vse popolnoma v redu. Rad bi bil na testiranjih v Barceloni, a zdravniki so priporočili še nekaj dni počitka. Ta konec tedna bom tako še počival. Kmalu se spet vidimo na stezi in hvala za vso podporo," je svojim navijačem sporočil dvakratni svetovni prvak, ki je v nedeljo s hitrostjo 150 kilometrov na uro trčil v zid.

Po treh nočeh v bolnišnici se je nato vrnil v domači Oviedo, kjer okreva v domači oskrbi. McLarnov šef Ron Dennis je že včeraj spregovoril o tem, da ne vidi razloga, zakaj Fernando Alonso ne bi smel takoj sesti v dirkalnik britanske ekipe.

Prva dirka sezone bo na sporedu že čez dobra dva tedna, 15. marca, ko bo tradicionalno Veliko nagrado Avstralije gostil Melbourne. Alonso se je pred to sezono sicer vrnil v Mclaren, njegov član je bil leta 2007. Že pred tem obdobjem je dvakrat postal svetovni prvak kot dirkač Reanaulta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.