Šport > Zimski športi
1949 ogledov

Chuck Norris na skakalnici, ki jo dobro poznajo tudi Slovenci

Chuck Norris Profimedia
Ameriški igralec Chuck Norris je konec tedna obiskal Oslo in skakalnice na Hollmenkollnu.

Skakalnice na Hollmenkolnu je Chucku Norrisu razkazala aktualna olimpijska prvakinja v smučarskih skokih Norvežanka Maren Lundby in mu razložila, za kaj pri skokih gre, poroča poljska tiskovna agencija Pap. Norris je Lundbyjevi priznal, da si smučarskih skokov še nikoli ni ogledal, videl je le nekaj manjših izsekov na televizijskem ekranu.

"Presenečen je bil nad velikostjo skakalnice in se zelo razveselil razgleda z vrha stolpa, kamor sem ga peljala, da je videl, kako je disciplina zahtevna in koliko poguma je potrebnega, da skočiš. Vprašal me je, kako je sploh možno, da ljudje letijo s smučmi," je o izletu z gostom pripovedovala skakalka.

Kasneje mu je skoke natančno razložila s pomočjo posnetkov svojih skokov iz letošnjega marca, ko je na tej napravi pristala pri 134 in 126 metrih. "Bil je presenečen, pokimal, nato pa se ozrl k ženi, ki mi je po postavi podobna in vprašal, ali ženske tudi skačejo," je še dejala.

Zdaj 79-letni Chuck Norris, v resnici Carlos Ray Norris, ki so mu vzdevek Chuck nadeli na treningih borilnih veščin v Koreji, je bil v mladosti odličen taekwondoist in karateist ter kasneje zaslovel v akcijskih filmih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.