Šport > Zimski športi
218 ogledov

Govorice o očetu ne držijo

peter prevc Profimedias
Peter Prevc je ovrgel govorice, da naj bi njegov oče Božidar Prevc na ekipni tekmi v Willingenu prevzel vlogo glavnega trenerja Gorana Janusa.

V Willingenu bo danes na sporedu tretja ekipna tekma v letošnji sezoni, na kateri bodo nastopili Peter Prevc, Domen Prevc, Cene Prevc in Jurij Tepeš. Ob tem zgodovinskem dnevu za dinastijo Prevc so se pojavile govorice, da naj bi se na trenerski tribuni pojavil njihov oče Božidar Prevc, ki naj bi namesto Gorana Janusa fante spuščal po skakalnici. 

''Ne, ne, jutri nas bo spuščal Goran. Je pa res zanimiv dogodek, da smo se trije bratje uvrstili na ekipno tekmo. A potrebujemo štiri in mislim, da bomo vsi štirje pokazali tisto, kar smo sposobni. Upam, da nas bo neslo čim dlje,'' je govorice zanikal Peter in dodal, da ga je v kvalifikacijah najbolj presenetil brat Cene. ''Malo me je presenetil, malo se je res še lovil na treningu, a v tej zimi je že dokazal, da je sposoben dolgih daljav in tako je bilo danes tudi v kvalifikacijah.''

Najstarejši Prevc, zmagovalec lanske tekme v Willingenu, je v kvalifikacijah osvojil odlično drugo mesto, a ostal na realnih tleh. ''Kvalifikacijski skok je bil malo boljši, ampak ni pa bil tak, da bi lahko vriskal,'' je dejal slovenski skakalni as.

PREBERITE ŠE:

Komentarjev 2
  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 14:21 28.januar 2017.

    Svet proti bratom Prevc :) . Dajmo Prevci! Škoda, da nimajo še enega Prevca.

  • Papaja Popi 11:42 28.januar 2017.

    Dajmo naši ! ! ! ! !Dajmo Prevci ! ! ! !